De 3 leukste babykleding merken

Ben je net moeder geworden of ben je nog in verwachting? Dan zul je het wel herkennen, shoppen voor je kleintje is een feest. Er is zoveel om uit te kiezen en het ene item is nog schattiger dan het andere. De babykleding is groter dan ooit en, net als bij volwassen kleding, volgt de babykleding steeds meer de laatste trends.  

Als je op zoek bent naar babykleding kan je natuurlijk uit een hele reeks merken kiezen, maar er zijn altijd een paar merken die het net even anders doen dan de rest. Wij vertellen je over de 3 babykleding merken waarvan jouw kleintje beslist een aantal items de kast moet hebben liggen.

1.  B*E*S*S

B*E*S*S of BESS is babykleding met een eigenwijze visie. BESS is de afkorting voor ‘Burp, Eat, Shit, Sleep’, letterlijk wat een baby in zijn eerste levensjaar toch vooral heel veel doet.

BESS maakt eigenlijk een grapje van de ‘minder leuke dingen’ aan ouder zijn, waar je als kersverse moeder mee te maken hebt. Natuurlijk kan je alledaagse items vinden bij dit merk, maar waar zij vooral sterk in zijn, is humor. Zo vind je kleding met een tekst als: ‘not a morning person’ of ‘heart breaker’. Maar natuurlijk vind je ook kleding met echte lieve tekstjes, zoals ‘Daddy’s girl’. Welke papa vindt dat niet leuk!

2.  Name it

Name it is één van de grootste merken op het gebied van baby- en kinderkleding en dat is natuurlijk niet voor niets. Wat Name it heel erg goed doet, is dat zij zich eigenlijk laten inspireren door de modetrends in de kledingbranche voor volwassenen. Zo waren de felgekleurde regenjassen van Name it een regelrechte hit!

Name it heeft enorme collecties, wel vier keer per jaar kom je hier nieuwe items. Of je nu op zoek bent naar een leuk boxpakje een mooi jurkje voor een meisje of een stoer vest voor een jongetje, slagen kan je altijd wel met Name it. Omdat de collecties zo groot zijn en erg populair onder jonge moeders, is Name it ook altijd het merk om een kraamcadeautje bij uit te zoeken.

3.  Dirkje

Dirkje is een Nederlands merk dat zich helemaal heeft toegelegd op de babykleding. Elk jaar vind je meerdere collecties babykleding in uiteenlopende kleuren, modelletjes en volgens de laatste trends. Een groot voordeel van Dirkje is dat ze voordelige setjes verkopen. Je kunt uiteenlopende setjes uitkiezen bij Dirkje die allemaal bij elkaar passen. Het voordeel van die setjes is dat je niet elke keer kleding bij elkaar hoeft te zoeken voor je kleintje.

Een ander voordeel van Dirkje is dat ze hele voordelige basics hebben, die niet onderdoen voor andere merken qua stijl en comfort. Je baby’tje ziet er niet alleen heel leuk uit, zijn of haar kleding is ook nog gemaakt van de zachtste stoffen en comfortabele materialen.

Author: admin

Share This Post On

Submit a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *