De leukste hoeden

Hoeden zijn een ondervertegenwoordigde stijl die de meeste mensen aan de kant zetten. Ondanks dat ze vrijwel constant worden gebruikt in de dagelijkse garderobe van de moderne man, worden ze niet behandeld met het respect dat ze verdienen; en als we eerlijk zijn, hebben we er nota van genomen. Niet alleen helpen de leukste hoeden om ons haar en hoofdhuid te beschermen tegen de schadelijke zonnestralen, maar ze fungeren ook als stijlvolle accessoires die zelfs de meest saaie outfit iets presentabeler kunnen maken. Het probleem ligt in ons beperkte begrip van welke stijlen we moeten gebruiken en op welk punt ze de voorkeur krijgen boven hun tegenhangers.

Atlantis

Atlantis Forever- Bucket hat is tegenwoordig een van de leukste hoeden. Als je op de hoogte bent van alle recente trends binnen herenkleding, heb je waarschijnlijk meer dan een paar mensen een Boonie / bucket hat zien dragen. Het hoofdbestanddeel uit de jaren negentig is terug en beter dan ooit, en BDG profiteerde van zijn populariteit met de toepasselijk genaamde Boonie Bucket – een stijlvol accessoire van 100% katoen dat speciaal is bedoeld voor vrijetijdskleding. Dragers zullen merken dat de Boonie inherent comfortabel is, dankzij zijn ongestructureerde kroon en omhullende zoomrand, maar als je je zorgen maakt over de buitenprestaties van de hoed, wees dan niet bang; het is ook klaar voor elke riviertocht die je maar kunt bedenken, dankzij het volledig verstelbare trekkoord.

Stetson

De Fedora van Stetson is misschien de beste optie als je op zoek bent naar een stijlvolle hoed. De Fedora werd vroeger voornamelijk gedragen door gangsters en is mede daarom ook erg bekend. Deze hoeden zijn vaak terug te zien in films van de jaren 30. Met deze hoed steel jij zeker weten de show. De stetson hoeden komen in verschillende kleuren zodat jij zeker weet dat de kleur hoed goed bij jou past.

Kango

Kango blinkt uit in het ontwerp en de productie van veel van ‘s werelds meest illustere outdoorartikelen, maar zo nu en dan houden ze ervan om iets meer casual te creëren. Natuurlijk heeft de schijnbaar ‘eenvoudige’ Kangohoed van het bedrijf een aantal verborgen eigenschappen die hem formidabeler maken dan je gewone, alledaagse snapback. Wanneer dagen in de stad saai zijn geworden, is de Kango een van de leukste hoeden voor je aanstaande kajak-, vis- of surfactiviteit, dankzij de sneldrogende constructie van gerecycled nylon, een drijvende rand die verlies in de stroomversnellingen afschrikt, en een donkere plek onder de rand om schittering door de zon te verminderen. Met leuke kleuren is Kango een merk dat steeds vaker terug te zien is in de straat. Met een logo als een kangaroe is het zeker onderscheidend en draag een echt tof merk!

Benieuwd naar welke hoed het beste bij jou past? Bekijk de mogelijkheden online en bestel eenvoudig via de webshop.

Author: admin

Share This Post On

Submit a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *