Een mooie parajumper

Wanneer je hebt besloten dat de parajumper jas jouw winterjas voor deze winter is dan is het tijd om op jacht te gaan, maar weet je wel waar je naar opzoek bent? Wanneer je dit nu aan het lezen bent waarschijnlijk niet! Gelukkig hebben wij een stappenplan waardoor je er snel achter komt welke parajumper jas het beste voor jou is.

Het model van de parajumper

Er is natuurlijk een standaardmodel voor parajumpers, maar dit betekent niet dat hier geen variatie in zit. Je hebt bijvoorbeeld langere en kortere parajumper’s, maar ook parajumper’s die ingenomen zijn bij jouw middel en parajumper’s die recht lopen. Welk model jij moet hebben hangt voornamelijk af van jouw figuur en welk model het meest flatterend staat. Het beste kun je in de winkel verschillende lengtes en modellen uitproberen om er zo achter te komen wat het beste staat

Met of zonder bontkraag

De originele parajumpers donsjas heeft wel degelijk een bontkraag, maar je hebt nu ook genoeg parajumper’s die geen bontkraag hebben. Wanneer jij jouw hoofd graag warm houdt dan kan een bontkraag fijn zijn maar wanneer je dit vooral in de weg vindt zitten kan het slim zijn om een parajumper zonder bontkraag te kiezen.

De kleur parajumper die je kiest

Bij een parajumper denk je waarschijnlijk aan een groene, zwarte of grijze jas, en dit is ook zeker een optie maar het hoeft niet. Wanneer jij graag kleurrijke outfits draagt dan kan je beter een parajumper in een neutrale kleur kiezen zodat hij overal bijpast, maar je kunt ook een parajumper in een opvallende kleur of een opvallende printje kiezen waar je dan simpelere kleren bij combineert. Het licht aan jouw voorkeur en hoe je de parajumper wilt gaan combineren.

Wanneer je deze stappen toepast heb jij jouw droomparajumper binnen enkele uren gevonden. Je moet misschien wat onderzoek doen, maar je weet in ieder geval waar je naar moet zoeken. Wacht dus niet langer en ga nu nog op pad opzoek naar de ideale parajumper.

Author: admin

Share This Post On

Submit a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *