Hoe kies je de perfecte parka jas dames voor jou?

Wanneer je hebt besloten dat de parka jas dames jouw winterjas voor deze winter is dan is het tijd om op jacht te gaan, maar weet je wel waar je naar opzoek bent? Wanneer je dit nu aan het lezen bent waarschijnlijk niet! Gelukkig hebben wij een stappenplan waardoor je er snel achter komt welke parka jas dames het beste voor jou is.

 

Parka jas dames

 

Het model van de parka

Er is natuurlijk een standaardmodel voor parka’s, maar dit betekent niet dat hier geen variatie in zit. Je hebt bijvoorbeeld langere en kortere parka’s, maar ook parka’s die ingenomen zijn bij jouw middel en parka’s die recht lopen. Welk model jij moet hebben hangt voornamelijk af van jouw figuur en welk model het meest flatterend staat. Het beste kun je in de winkel verschillende lengtes en modellen uitproberen om er zo achter te komen wat het beste staat

 

Met of zonder bontkraag

De originele parka jas dames heeft wel degelijk een bontkraag, maar je hebt nu ook genoeg parka’s die geen bontkraag hebben. Wanneer jij jouw hoofd graag warm houdt dan kan een bontkraag fijn zijn maar wanneer je dit vooral in de weg vindt zitten kan het slim zijn om een parka zonder bontkraag te kiezen.

 

De kleur parka die je kiest

Bij een parka denk je waarschijnlijk aan een groene, zwarte of grijze jas, en dit is ook zeker een optie maar het hoeft niet. Wanneer jij graag kleurrijke outfits draagt dan kan je beter een parka in een neutrale kleur kiezen zodat hij overal bijpast, maar je kunt ook een parka in een opvallende kleur of een opvallende printje kiezen waar je dan simpelere kleren bij combineert. Het licht aan jouw voorkeur en hoe je de parka wilt gaan combineren.
Wanneer je deze stappen toepast heb jij jouw droomparka binnen enkele uren gevonden. Je moet misschien wat onderzoek doen, maar je weet in ieder geval waar je naar moet zoeken. Wacht dus niet langer en ga nu nog op pad opzoek naar de ideale parka.

Author: admin

Share This Post On

Submit a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *