Kantoorruimte huren Hengelo

Hazemeijer Hengelo is een perfect bedrijf als je op zoek bent naar een kantoorruimte om te huren in Hengelo. Dit bedrijf bied dan ook veel verschillende locaties aan waar je een bedrijfsruimte kunt huren in Hengelo. Op dit moment zijn er al meer dan 40 huurders geweest die een kantoorruimte hebben gehuurd bij Hazemeijer Hengelo. Al deze klanten zijn erg tevreden. Dit komt omdat er een groot aanbod is uit verschillende kantoorruimtes en doordat de prijzen helemaal niet te hoog zijn. De combinatie van de authentieke en moderne inrichting van de ruimtes en de vele mogelijkheden zijn dan ook absolute toppunten waarmee Hazemeijer Hengelo zich onderscheid van de concurrenten. 

Faciliteiten

hazemeijer-hengelo-voorkant
Hazemeijer Hengelo bied vele goede faciliteiten zoals een modern comfort. Ook is er een supersnelle glasvezel verbinding waarmee je snel kunt internetten en bepaalde dingen kunt installeren. Verder is er ook een receptie zodat er de mogelijkheid is om eventuele klanten en partners te ontvangen en te verwelkomen. Verder is er binnen het pand zelf ook een zeer uitgebreide keuken te vinden waar men heerlijke gerechten kan maken. Er zijn dus meer dan voldoende horeca mogelijkheden voor jouw en je team. Verder geeft het gebouw ook een erg professionele uitstraling. Het ziet er zowel van buiten als van binnen erg professioneel en serieus uit.

Verder bied het terrein ook meer dan genoeg parkeerplaatsen waar iedereen gratis op kan parkeren. Voor de mensen die toch liever met het openbaar vervoer gaan is deze locatie dan ook prima. Op loopafstand ligt namelijk het NS- station van Hengelo vanaf waar je prima kunt lopen naar deze kantoorruimte. Ook is de binnenstad van Hengelo op loopafstand en kun je dus prima afspreken in Hengelo voor een zakelijke afspraak, of kun je in de pauze wat eten halen in Hengelo.

Author: admin

Share This Post On

Submit a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *