Loslaten: verwerk je liefdesverdriet

Een gebroken hart na liefdesverdriet is heel pijnlijk. Voor sommige mensen is het zelfs het zwaarste in hun leven. Sommigen komen er nooit overheen of pas na heel lang. Hopelijk heb je wat aan deze tips.

1. Loslaten is heel belangrijk
Wees niet gehecht aan je ex, je verhaal, je ervaringen of zelfs je pijn. Vaak willen we aan deze dingen vasthouden omdat ze zijn versmolten met onze identiteit en zijn we bang voor wat er over blijft als ze wegvallen. Wees niet bang en laat los.

2. Hoe loslaten bij liefdesverdriet
De eerste stap om je liefdesverdriet te
loslaten
en je gebroken hart te helen is om het te willen. Op elk niveau. Maak een daadkrachtig besluit en visualiseer dat je het echt wilt.

3. Mediteer om los te laten en liefdesverdriet te verweken

Mediteren
helpt. Visualiseer dat je je liefdesverdriet, je ex en alles wat erbij komt kijken loslaat. Maak er een mooie voorstelling van. Visualiseer bijvoorbeeld dat elk iets een ballon is die je loslaat, of dat het ketenen zijn die je binden en met een zaag doorsnijdt.

Daarom is het belandegrijk om liefdesverdriet te verwerken en los te laten. Het heeft geen zin om er langer over door te blijven malen. Verwerk liefdesverdriet niet voor de ander maar voor jezelf. De beste wraak die je kunt nemen, zelfs als je boos bent, is je liefdesverdriet verwerken en loslaten. En weer gelukkig zijn met je leven.

Author: admin

Share This Post On

Submit a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *