Met welke jurkjes kan jij deze zomer gezien worden?

Na al die maanden in quarantaine te hebben gezeten is de heerlijke zomer ook weer aangebroken en dat betekent voor de vrouwen onder ons dat de jurken weer uit de kast mogen worden gehaald. Als het tijd is voor wat nieuws, ga dan gauw naar de winkel en haal de summer 2020 must have jurkjes in huis. Een stralende zomer waarin jij er goed uitziet en geweldig bijloopt, wie wilt dat nou niet?

Felle kleuren en motiefjes

2020 staat in het thema van felle kleuren en opvallende motieven. Met voorkeur wordt de kleur neon naar voren gehaald, een kledingstuk in deze kleur zie je tegenwoordig in elke winkel verschijnen. Verder is het ook erg in om een jurk te dragen met een lekker opvallend motief. Denk hierbij aan rijtjes, bloemen, etc.

Lila paars

Tegenwoordig is in elke kledingwinkel in Nederland de kleur lila paars weer helemaal in. Bikini’s, rokken, broeken, T-shirts en natuurlijk ook jurken zijn er in deze kleur te vinden. De kleur lila paars is de echte kleur voor kleding om deze zomer mee in te gaan, dus zorg ervoor dat je een kledingstuk in deze kleur hebt om helemaal bij de laatste mode te horen.

Lang, kort, retro, vintage?

Bijna alle jurkjes van tegenwoordig zijn lekker kort. En nee, de billen zijn hierbij niet te zien aan de onderkant. Ook komen er steeds meer modellen vintage jurken naar voren en is vintage kleding weer helemaal in. Dit kan je terugzien in de vele printjes van de jurken. Ook zijn lange zomerjurken nog steeds een trend, deze zijn vaak gemaakt van een dunne en vaak doorschijnende stof. Stijlvol en tegelijkertijd lekker luchtig!

Opus kleding

Een populair merk kleding onder de vrouwen in het merk Opus. Dit stijlvolle merk heeft ook deze zomer een heel nieuw en spectaculair assortiment klaar met jurken die iedere vrouw wel in huis zou willen hebben. De echte opus jurk bevat bijna altijd een opvallend printje. Denk hierbij aan bloemen, vlekken of tijgerprint. Tijgerprint is ook een print die steeds vaker naar voren komt in kleding en natuurlijk zwemgoed. Om helemaal klaar te zijn voor deze zomer is het ideaal om nog even een kijkje te nemen bij de opus kleding en een wereld aan jurken voorbij te zien komen, en wie weet hangt er binnenkort ook een opus jurk bij jouw in de kast.

Author: admin

Share This Post On

Submit a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *