Wat is er zo bijzonder aan de winter parka dames?

Waarschijnlijk weet jij ook wel dat de parka jas dames een bijzonder warme winterjas dames is, maar hoe komt het nou eigenlijk dat deze winter parka dames zo warm is? Dat heeft meerdere oorzaken en ik zal ze even op een rijtje zetten.

 

warme winterjas dames

 

De speciale stof

De winter parka dames wordt eigenlijk altijd gemaakt van pels, wat een extra warme stof is. Hierdoor voelt de parka van binnen ook zo zacht aan. Met deze stof krijg jij het zelfs met de allerlaagste temperaturen niet snel koud, hij is dan ook ontworpen voor de poolkappen, waar een dikke stof essentieel is.

 

De winter parka dames is erg lang

Het is je waarschijnlijk wel opgevallen, maar de winter parka dames is wat langer dan de gemiddelde winterjas voor dames. Hierdoor houd de parka een stuk meer warmte vast, en heb jij het dus ook een stuk warmer. Bovendien kan een winterjas die net wat langer is er ook erg stijlvol uitzien.

 

Een capuchon met bontkraag

Ook karakteristiek aan de winter parka dames is dat hij een capuchon met bontkraag heeft, wat niet alleen een bepaalde look geeft, maar je ook nog eens extra warm houdt. Als het regent of sneeuwt blijf je bovendien droog in de winter parka dames, en wanneer het vriest blijft jouw hoofd lekker warm.

 

Zakken om jouw handen warm te houden

Wanneer je geen handschoenen bij je hebt, omdat je de kou hebt onderschat, dan is jouw parka dames er altijd voor je. Met de zakken in deze jas zullen jouw handen toch lekker warm blijven wanneer je er zelf niet aan hebt gedacht om handschoenen mee te nemen.

Snap je nu helemaal waarom de winter parka dames jou zo warm houd, zelfs onder het vriespunt? Ik in ieder geval wel, en ik heb mijn parka winterjas voor deze winter alweer klaarliggen. Moet jij nog een nieuwe kopen, wees hier dan zeker niet te laat mee voordat ze allemaal op zijn. Het wordt nog moeilijk om een barre winter te overleven zonder een warme parka jas in jouw kast.

Author: admin

Share This Post On

Submit a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *